Psykolog Helle Jensen
Her er jeg: forside > kurser
Helle Jensen
Ormedamsvej 3
8660 Skanderborg

Mobil: +45 2945 5393

Send en mail

Kørselsvejledning

Træningsgruppe

Underviser med relationskompetence

Træningsgruppe:
Underviser med relationskompetence
Igennem arbejdet i Børns Livskundskab med at undervise i flere forskellige fora i pentagrammet og herunder i øvelser, der skaber en bedre balance mellem udad¬rettet og indadrettet kontakt og opmærksomhed hos den enkelte, har der vist sig et stigende behov for netop denne undervisning i brede kredse.
Læs mere om Træningsgruppe


Trainingempathy

How to teach Empathy,
Mindfulness, Compassion and Presence

A two-year course starting near Berlin in August 2015
for professionals working with children and youth.

This course of training will offer an open, undogmatic framework as well as a wide range of practical tools for developing relational competence, self-accord, mindfulness, empathy, compassion and presence in oneself, as well as facilitating their development in children and youth.
Læs mere om trainingempathy


Mindfulness

"Hvis vi vil øge indlæringen, så er en meget vigtig komponent at uddanne lærerne til at skabe gode relationer. Det er nogle ret præcise kvaliteter, der er afgørende. Det handler om at kunne vise tolerance, respekt, interesse og empati over for hver enkelt elev..... at appellere til børnenes forståelse af en konflikt frem for at skælde dem ud."
(Sven Erik Nordenbo, leder af Clearinghouse, DPU i Politiken 8.5.2008)

Kursus i Mindfulness og empati i samarbejde med VIA/CFU, center for undervisningsmidler, som starter i februar 2015, se på http://hval.dk/kursus/CFU15224/